Mesterképzés

Sifu Kun István „Real Wing Tsun” szemináriumain elsajátíthatod az egész WT rendszert!

Nem vagy már kezdő?

Szereted a Wing Tsun-t, de család, munka vagy az anyagiak miatt a múltban nem tudtál olyan kötelezettséget vállalni, ami az oktatói munkával jár? Ezért az egyesületedben nem juthattál előre, mert a haladó anyagok csak a kiválasztottak számára voltak elérhetőek?

Igen, én is emlékszem még a régi időkre. Éppen ezért én másutat követek.

Miután németországban sikerült befejeznem a Wing Tsun haladó részeit, rá kellett döbbennem, mekkora előnyt jelent, ha valaki az egész stílust ismeri. Az egész képet összefüggéseiben látjni, nem csak egy részletét! A különböző parttalan viták a fababáról, az állás súlyelosztásáról, a test erejének használatáról az ütésben mind értelmüket vesztik, ha már nem kezdőként akarod kijelenteni a stílusról az igazat. Rengeteg kérdés automatikusan a helyére kerül, ha már befejezted a fegyverhasználatot!

Ezért kezdtünk el edzeni mindannyian valamikor. Mert meg akartunk tanulni valamit, de nem csak egy kis, publikus kezdő részt belőle. Tudni akartuk, milyen a Wing Tsun valójában, ehhez pedig végig kell menni az úton. Ezt akarom megosztani másokkal, ezért az én egyesületemben nincsenek apró betűs részei a tanítási programnak. Ha betartod a szabályokat, biztos lehetsz benne, hogy mindent meg fogsz tanulni!

A SZEMINÁRIUMOK menü alatti naptárban mindig tudsz tájékozódni a rendezényeinkről, és a megtanulható programokról. Lesznek általános szemináriumok, és különleges alkalmak egy-egy konkrét program elsajátítására. Lesznek nyitott tréningek, és zártak, ahol csak instruktorok vehetnek részt. Ez mind szerepel majd a tájékoztatóban. És még egyszer: az általam vezetett továbbképzéseken elsajátíthatod az egész WT rendszert!

Ha valamilyen okból nem tudsz csatlakozni a meghirdetett csoportos tréningekre, de szeretnéd megtanulni a haladó részeket is, írj egy mailt. Megadom a privát tréningek lehetséges időpontjait, ahol másokhoz képest igen kedvező áron és feltételekkel megtanulhatod a programokat. Megkapod a program árát, és az órák számát, ami az anyag átnézéséhez szükséges. Nem kell folyamatosan évekig utazgatnod. Megtervezheted előre, egy-egy alkalommal meddig jutsz el, és rövid időn belül megtanulhatod az egész rendszert. Privát csoportos edzésnél kedvezőbb az ár is.